Kopieerservice

Wij delen onze printer- en kopieermachine. Je kunt bij ons afdrukken en printen tot en met A3 formaat. In kleur en zwart/wit. Het is ook mogelijk om stukken te scannen op een usb-geheugenstick. Ook vergroten en verkleinen is mogelijk.

Onze machine zelf is CO2-neurtraal geproduceerd. Om het milieu te sparen gebruiken we alleen gerecycled papier. We hebben een beperkte keuze in papierzwaarte op voorraad. A4 papier: 80, 120 en 160 gram en A3 papier: 80 en 120 gram. Als je op ander papier wilt afdrukken kan je zelf papier meenemen.
Afdrukken op fotopapier is niet mogelijk. De machine gaat dan stuk.

Bestanden op een usb-stick kunnen rechtstreeks geprint worden van de machine zelf, of via de laptop die is verbonden met de machine. Op de laptop kan je ook inloggen op je eigen "cloud-opslag". Je kan natuurlijk ook je printwerk toesturen aan thuismeppel@gmail.com. Wij laten dan weten wanneer het klaar ligt.

We helpen je graag, maar zijn er niet altijd (of even niet beschikbaar). Voor het gebruik van de machine en het papier vragen wij een vereffening. Dit mag je ook achterlaten in een potje als je zelf de machine gebruikt hebt. We geven een indicatie van de prijzen die het mogelijk maken om deze printservice ook te kunnen bieden.


Openingstijden:
(in de maand augustus zijn wij open op woensdag en vrijdag van 9.30 tot 17.00)

 

maandag: gesloten

Dinsdag: 09.30 - 17.30
Woensdag: 9.30 -17.30 (meestal iemand aanwezig om te helpen)
Donderdag 9.30 - 17.30
Vrijdag: 9.30 - 17.30 (meestal iemand aanwezig om te helpen)
Zaterdag en zondag zijn we gesloten.

 

 
Powered by webXpress