DeelGenoten

 

    Willemijn van Schilfgaarde (Bewust in de regio Meppel)
Iedere gedachte die ik in een vorm gevangen heb, moet ik bevrijden door mijn daden. (Kahlil Gibran)
De vraag hoe we met elkaar en met de aarde omgaan; wat dit betekent voor de generaties na ons en of we dit eerlijker kunnen organiseren heeft mij altijd bezig gehouden. Mijn droom is om een plek te realiseren waar we met elkaar het verhaal vertellen over bewust, duurzaam en gezond leven door het samen te doen vanuit liefde voor de aarde en vertrouwen in elkaars bijdrage.


 Dik Zantingh  
Dik Zantingh (Vitaal en in Balans)
Gelukkig en gezond leven! Heerlijk toch?
Mijn droom is een plek waar je samen bezig bent met een gezonde manier van leven. Waar je kan zien en ervaren hoe dit kan en wat dit voor mensen doet. En waar we met elkaar kunnen groeien in deze gezonde manier van leven praktisch DOEN.

    Mirjam de Jonge (Massagetherapeut)
Al mijn behandelingen staan in het teken van bewustwording; van het lichaam, van denkpatronen, van (ongezonde) leefwijzen, van geblokkeerde emoties, van spanningen...
Stukje bij beetje ben ik steeds bewuster in het leven gaan staan. Eerst vooral gericht op persoonlijke groei, nu meer gericht op gezondheid. Het is een prachtig spel. Als massagetherapeut richt ik me meer en meer op positieve gezondheid. Ik woon in een woongemeenschap en ervaar steeds meer de positieve kracht van menselijke interactie. Dit is voor mijn een belangrijke ervaring om mijn energie te stoppen in de droom van 't Huis. Samen kunnen we de hele wereld dragen.

 Powered by webXpress